FABULOUS HAIR

60 tuggisar | 60 dagars förbrukning

Contents: 1x FABULOUS HAIR 60 gummys/60 dagar

FABULOUS HAIR

60 tuggisar | 60 dagars förbrukning
Friskt hår börjar inifrån. Dessa läckra hårtuggisar innehåller en kraftfull kombination av 12 aktiva ingredienser som gör underverk för att främja längre, tjockare och fylligare hår från insidan.
  • Främjar hårets tillväxt, styrka och hälsa.
  • Förstklassig formula med 6000 mcg biotin, zink, selen och en kompletterande kombination av ytterligare 9 vitaminer och mineraler.
  • Stimulerar produktionen av kollagen och keratin som är viktiga proteiner för starkt och friskt hår.
  • Förser hårsäckarna med viktiga näringsämnen.
  • Skyddar mot oxidativ stress och hjälper till att reglera hormonaktiviteten.
  • 100% veganskt, fritt från gluten och laktos och tillverkat i Europa.
  • Bara 1 tuggis om dagen.
  • Läcker naturlig jordgubbssmak.

Contents: 1x FABULOUS HAIR 60 gummys/60 dagar

Räcker till 60 dagar

4,98 kr / tuggis

Specialpris 299,00 kr

1. Välj det antal du vill ha:

1 burk 299,00 kr / styck
Spara 5%
2 burkar 284,00 kr / styck
Spara 10%
4 burkar 269,00 kr / styck
Spara 15%
6 burkar 254,00 kr / styck
Loading...
I lager
SKU
440005
image

Producerat i Europa

image

Vetenskapligt bevisat

image

Naturlig arom och färg

image

Vegansk

image

Gluten- och laktosfri

image

Gelatinfri

SKYDDAR DITT HÅR

Ditt hår består av keratin, som är en typ av protein. Minsknade keratinnivåer kan leda till förlorad flexibilitet i hårstrået, det är därför proteiner, inklusive kollagen och keratin, är en viktig ingrediens för vackert hår.

Fabulous Hair Gummies innehåller biotin, selen och zink för att främja friskt hår. De innehåller även vitamin C, som stöttar kroppens naturliga kollagenproduktion.

LEVERERAR NÄRING TILL HÅRSÄCKARNA

B-vitaminer hjälper till att omsätta kolhydrater, proteiner och fetter till energi och viktiga näringsämnen för kroppen, inklusive spdana som hårsäckarna behöver. Fabulous Hair Gummies innehåller vitaminerna B5, B6, B8 och B12 som hjälper till att transportera syre och näringsämnen till din hårbotten, samt en stöttande kombination av viktiga vitaminer och mineraler.

SKYDDAR MOT OXIDATIV STRESS

Oxidativ stress till följd av av föroreningar, UV-strålning, rökning, bristfällig kost och andra livsstilsfaktorer kan påverka hårets kvalitet. Nyckelvitaminerna i Fabulous Hair Gummies är rika på antioxidanter för att skydda friska celler och vävnader från miljöpåfrestningar.

HÅLLER KROPPEN I BALANS

När vissa hormoner är låga eller obalanserade kan hårsäckarna sluta att regenerera effektivt. Fabulous Hair Gummies innehåller jod, som bidrar till normal produktion av sköldkörtelhormoner. Det innehåller även vitamin B6 för att hjälpa till att reglera hormonaktiviteten.

DOSERING: Ta 1 tuggis om dagen. Allt du behöver göra är att tugga, det behövs inget vatten. För bästa resultat rekommenderar vi att du använder Fabulous Hair i minst 3 månader.

VARNING: Om du är överkänslig eller allergisk mot någon av ingredienserna i den här produkten eller använder läkemedel, rådfråga din läkare innan du börjar använda produkten. Rekommenderas inte för barn under 10 år. Rekommenderas inte för gravida och ammande kvinnor eller kvinnor som planerar att bli gravida. Rekommenderas inte för personer med sköldkörtelstörning. Det rekommenderade dagliga intaget ska inte överskridas. Kosttillskott utgör inte ett alternativ till en balanserad och varierad kost och en hälsosam livsstil. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för barn.

FÖRVARING: Förvaras mörkt och torrt vid en temperatur under 25 °C. Skydda produkten från direkt solljus.

Resultaten kan variera från person till person och kan skilja sig från de resultat som beskrivs på hemsidan. Våra produkter är inte avsedda att diagnostisera, behandla, bota eller förebygga sjukdom.

NÄRINGSDEKLARATION

Fabulous Hair

Förpackning (1 enhet)60 tuggisar
Daglig dos1 tuggis
Nettovikt (1 enhet)151,2 g 


Ingredienser1 tuggis (daglig dos)%DRI*
Vitamin C20 mg25
Vitamin E7,42 mg62
Biotin6000 mcg12000
Pantotensyra5,2 mg87
Zink2,7 mg27
Vitamin B62 mg143
Vitamin A315 mcg39
Folsyra260 mcg130
Jod42 mcg28
Selen28 mcg51
Vitamin B126 mcg240
Vitamin D5 mcg100

*DRI = Dagligt referensintag enligt (EU) 1169/2011
** DRI ej fastställtINGREDIENSER: Glukossirap; socker; vatten; maltodextrin; pektin (geleringsmedel); L-askorbinsyra (vitamin C); citronsyra (syra); DL-alfa-tokoferylacetat (vitamin E); cyanokobalamin (vitamin B12); zinkcitrat (zink); naturlig arom; trinatriumcitrat (surhetsreglerande medel); D-biotin (biotin); D-pantotenat, kalcium (pantotensyra); vegetabilisk olja (kokos); retinylacetat (vitamin A); pyridoxinhydroklorid (vitamin B6); ergokalciferol (vitamin D2); antocyaniner (färg); karnaubavax (klumpförebyggande medel); pteroylmonoglutaminsyra (folsyra); natriumselenit (selen); kaliumjodid (jod).

*DRI = Dagligt referensintag enligt (EU) 1169/2011.

Biotin

Detta supernäringsämne spelar en viktig roll i produktionen av keratin – det viktigaste av de proteiner som ger starkt och elastiskt hår.

Selen

Bidrar till att upprätthålla ett normal hår och hjälper till att skydda hudceller mot oxidativ stress, inklusive de som är involverade i hårets tillväxtprocess.

Vitamin C

Detta viktiga vitamin främjar kroppens naturliga produktion av kollagen och bidrar till att skydda celler mot oxidativ stress.

B-vitaminer

Hjälper till att metabolisera kolhydrater, proteiner och fetter till energi och viktiga näringsämnen som är viktiga för hårsäckarna.

Jod

Främjar den normala produktionen av sköldkörtelhormoner och en normal sköldkörtelfunktion.

Zink

Spelar en viktig roll när det gäller att upprätthålla normal hårväxt och ett starkt hår.

Vitamin B6

Hjälper till att reglera den hormonella aktiviteten.

MER GUMMIES ATT ÄLSKA