*Ansvarsfriskrivning: Effekterna av produkten kan variera mellan individer och kan skilja sig från vad som beskrivs på hemsidan.

Multivitamin gummies for active immunity support

MAGNIFICENT MULTI

60 tuggisar | 60 dagars förbrukning

Contents: 1x MAGNIFICENT MULTI 60 gummys/60 dagar

*Ansvarsfriskrivning: Effekterna av produkten kan variera mellan individer och kan skilja sig från vad som beskrivs på hemsidan.

Multivitamin gummies for active immunity support

MAGNIFICENT MULTI

60 tuggisar | 60 dagars förbrukning

Den ultimata mångsysslaren. Dessa läckra tuggisar innehåller en kraftfull kombination av ingredienser som hjälper till att hålla hälsan på topp, ge dig energi och kompensera när matvanorna inte är helt perfekta.

  • Hjälper till att upprätthålla god hälsa och välbefinnande.
  • Förstklassig formula med 10 viktiga vitaminer och mineraler, motsvarande upp till 100% av det rekommenderade dagliga intaget.
  • Stöttar immunförsvaret och stärker kroppens naturliga försvarsförmåga.
  • Hjälper till att reducera trötthet och utmattning och främjar normal psykologisk funktion.
  • Tillhandahåller antioxidativt stöd och hjälper till att skydda friska celler från potentiella skador orsakade av fria radikaler.
  • 100% veganskt, fritt från gluten och laktos, tillverkat i Europa.
  • Endast 1 tuggis om dagen.
  • Läcker naturlig jordgubbssmak.

Contents: 1x MAGNIFICENT MULTI 60 gummys/60 dagar

Räcker till 60 dagar

4,98 kr / tuggis

Specialpris 299,00 kr

1. Välj det antal du vill ha:

1 burk 299,00 kr / styck
Spara 5%
2 burkar 284,00 kr / styck
Spara 10%
4 burkar 269,00 kr / styck
Spara 15%
6 burkar 254,00 kr / styck
Loading...
I lager
SKU
440003
image

Producerat i Europa

image

Vetenskapligt bevisat

image

Naturlig arom och färg

image

Vegansk

image

Gluten- och laktosfri

image

Gelatinfri

DET ULTIMATA MULTIVITAMINTILLSKOTTET

Att få i sig rätt vitaminer och näringsämnen är viktigt för att kroppen ska fungera ordentligt. Magnificent Multi Gummies är framtagna för att främja ditt välbefinnande. De tillhandahåller en vegansk kombination med upp till 100 % av det rekommenderade dagliga intaget av 10 viktiga vitaminer och mineraler för att stötta immunförsvaret såväl som håret och huden.

DOSERING: Ta 1 tuggis om dagen. Allt du behöver göra är att tugga, det behövs inget vatten.

VARNING: Om du är överkänslig eller allergisk mot någon av ingredienserna i den här produkten, använder läkemedel, är gravid eller ammar, rådfråga din läkare innan du börjar använda produkten. Det rekommenderade dagliga intaget ska inte överskridas. Kosttillskott utgör inte ett alternativ till en balanserad och varierad kost och en hälsosam livsstil. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för barn.

FÖRVARING: Förvaras mörkt och torrt vid en temperatur under 25 °C. Skydda produkten från direkt solljus.

Resultaten kan variera från person till person och kan skilja sig från de resultat som beskrivs på hemsidan. Våra produkter är inte avsedda att diagnostisera, behandla, bota eller förebygga sjukdom.

NÄRINGSDEKLARATION

Magnificent Multi

Förpackning (1 enhet)60 tuggisar
Daglig dos1 tuggis
Nettovikt (1 enhet)150 g 


Ingredienser1 tuggis (daglig dos)%DRI*
Vitamin C20 mg25
Vitamin E12 mg100
Pantotensyra3 mg50
Vitamin B60,7 mg50
Vitamin A800 mcg100
Folsyra200 mcg100
Jod75 mcg50
Biotin (B7)50 mcg100
Vitamin B122,5 mcg100
Vitamin D5 mcg100

*DRI = Dagligt referensintag enligt (EU) 1169/2011
** DRI ej fastställtINGREDIENSER: Glukossirap; socker; vatten; pektin (geleringsmedel); citronsyra (syra); DL-alfa-tokoferylacetat (vitamin E); L-askorbinsyra (vitamin C); maltodextrin; retinylacetat (vitamin A); trinatriumcitrat (surhetsreglerande medel); antocyaniner (färg); vegetabilisk olja (kokos); naturlig arom; D-pantotenat, kalcium (pantotensyra); ergokalciferol (vitamin D2); pyridoxinhydroklorid (vitamin B6); karnaubavax (klumpförebyggande medel); cyanokobalamin (vitamin B12); pteroylmonoglutaminsyra (folsyra); kaliumjodid (jod); D-biotin (biotin).

*DRI = Dagligt referensintag enligt (EU) 1169/2011.

Vitamin C

Stödjer ditt immun- och nervsystem. Det hjälper till att skydda cellerna från oxidativ stress. Det bidrar också till normal energigivande ämnesomsättning och hjälper till att minska trötthetskänsla.

Vitamin B12

Bidrar till normal energigivande ämnesomsättning. Stödjer ditt nerv- och immunsystem. Stödjer bildningen av röda blodkroppar. Hjälper till att minska trötthetskänsla och har en roll i celldelningsprocessen.

Vitamin D

Känd för att stödja immuncellers funktion. Det hjälper till att upprätthålla normala muskler, tänder och ben. Det har en roll i celldelningsprocessen.

Folsyra

Bidrar till produktionen av friska röda blodkroppar som transporterar syre runt i kroppen. Det hjälper till att minska trötthetskänsla och stödjer normal psykologisk funktion.

Vitamin B6

Stödjer normal energigivande ämnesomsättning. Hjälper till att stödja ditt immunförsvar. Det hjälper också till att minska trötthetskänsla.

Vitamin A

Stödjer ditt immunförsvar och hjälper dig att upprätthålla normal syn och normal hud. Det bidrar också till normal järnmetabolism.

Vitamin B5

Bidrar till normal energigivande ämnesomsättning och metabolism av hormoner. Hjälper till att minska trötthetskänsla.

Jod

Hjälper till att upprätthålla normal hud, stödjer normal sköldkörtelfunktion och normal produktion av sköldkörtelhormoner.

Biotin

Hjälper till att upprätthålla friskt hår och frisk hud. Det hjälper också till att metabolisera kolhydrater, fetter och aminosyror.

Vitamin E

Fungerar som en antioxidant, vilket betyder att den hjälper till att skydda din kropp från skador orsakade av fria radikaler.

MER GUMMIES ATT ÄLSKA